Горещ телефон и телефон за жалби и оплаквания

0700 12 750

Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров

Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров

 

С много настроение, заряд и забавления премина осмото издание на детския хепънинг  „Наше Лято 2017 година“ по едноименната превантивна програма на  МКБППМН при Община Камено. Мотото тази година бе „НеЗависим”. Децата от цялата община имаха възможност да се включат в различни състезания, свързани с изкуство, спорт, танци, музика и забавления, всички насочени срещу зависимостите.

Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято.

Тази година участие взеха 7 отбора от гр. Камено и селата. Бургаският деветокласник Тодор Тодоров от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" грабна участниците със соловото си изпълнение на китара на култовата песен на БТР „Спасение”. Всеки един от отборите трябваше да научи да пее песента с Тодор. В състезателната надпревара от МКБППМН бяха подготвили и други забавно-развлекателни игри с цел децата да се предпазят от зависимостите на нашето време като наркотици, алкохол, цигари, вредните храни и Интернет.

По традиция, с нови игри се включиха огнеборците от Втора районна служба „ Пожарна безопасност и защита на населението“- гр. Бургас. Съдействие за провеждане на състезанието по здравословно хранене оказа ЕТ „ ТИТ- Теньо Тенев“ , с предмет на дейност производство и търговия с диетични храни, пълнозърнести брашна и студенопресовани масла. С лакомства ще зарадва най- малките търговска фирма Съни Маркет ЕООД, която оперира на територията на  гр. Камено.