Горещ телефон и телефон за жалби и оплаквания

0700 12 750

Камено отбеляза празника на града /снимки ,видео/

С гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили, гергьовденски хендмейд базар и фолклорен събор, Камено отбеляза празника на града на Гергьовден .

Домашни баници, сладки, месни ястия бяха едни от малкото възможности, които желаещите донесоха на площада пред Общината .

Тази година към празника на Камено по своя инициатива се включиха и Жени ГЕРБ-Бургас. Дамите от Бургас организираха фототур под мотото „Тон в тон”. Професионален фотограф снимаше за спомен всички, включили се в събитието.

Гергьовденски базар с мото „С любов към децата и театъра“ бе организиран от клуб Майки ГЕРБ към Гражданско сдружение ГЕРБ . Те изложиха уникално изработени от тях сладки и солени изкушения, ръчно направени сувенири и бижута на наложилия се като запазена марка цветен и пъстър щанд с „жълтите ботуши“. Със събраните средства ще бъде закупена постановка за куклен театър за най-малките жители на Камено.

В 12 часа бе раздаден и празничен курбан за здраве .

Водещ тази година бе обичаният от млади и стари актьор Руслан Мъйнов. По-късно днес,от 18.30 часа пред сградата на Общината ще започне и празничния концерт с участието на танцов ансамбъл „Здравец”, Георги Дюлгеров, FOUR, Преслава Минасян и фолклорен клуб „Кайлии”.

Празникът на град Камено