Горещ телефон и телефон за жалби и оплаквания

0700 12 750

Съобщение

 

       „Часът на Земята“ е най-голямата природозащитна инициатива в света, която се провежда винаги в последната събота на месец март. В рамките на инициативата милиони хора от целия свят символично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради потъмняват фасадите си. Така всички заедно отправят призив за по-устойчиво бъдеще, демонстрирайки какво влияние могат да имат малките постъпки върху голямата планета.

 

       Тази година „Часът на Земята“ е на 30.03.2019 г. /събота/ от 20:30 ч. до 21:30 ч., а мотото ще бъде „Свържи се с природата“. През 2019 г. община Камено отново подкрепя глобалната инициативата на Международната природозащитна организация WWF, като ще загаси осветлението на административните си сгради в знак на символичен жест на съпричастност към проблемите на промените в климата и готовност да се окаже съдействие при тяхното решаване.

       Призоваваме и всички жители на Общината да подкрепят световната инициатива „Часът на Земята“ и да станат съпричастни към глобалните екологични проблеми, като изключат електричеството в домовете си за 60 минути.

       Целта е да покажем, че всеки от нас е в състояние да промени света, в който живеем.