Горещ телефон и телефон за жалби и оплаквания

0700 12 750

За втори път ключът на Камено е в ръцете на Жельо Вардунски

За втори път Жельо Вардунски получи ключа от община Камено. В момента се провежда тържественото първо заседание на новия Общински съвет.

На него клетва полагат и кметът на общината, и избраните кметове на населените места в Камено, като и новите общински съветници.  

Жельо Вардунски, който спечели убедително още на първи тур битката за кмет на общината, благодари на всички, които са гласували за него.

„Благодаря на всички, които показаха и доказаха през изминалите години, че в мен виждат човек, който мисли за тях и ме подкрепиха. Щом сте ми дали доверието си, значи ще работя за всички, нещо което доказах и в предния си мандат“, обяви Жельо Вардунски.

Той обеща, че заедно с останалите кметове и общинските съветници ще работят с повече хъс и разбирателство. Категоричен бе, че няма да си затваря очите за ничии грешки, а жителите на общината трябва да са горди, че живеят тук.

„Изборите приключиха и от днес вие сте тези, които ще взимат решения за хората. Заложете на повече идеи и търсете правилния път, за да имат хората по-добра среда и работни места“, обърна се към новата местна администрация областният управител Вълчо Чолаков.