Горещ телефон и телефон за жалби и оплаквания

0700 12 750

Да помогнем на Иван!!!

Рабдомиосаркома - зад сложната дума стои коварното заболяване, с което повече от година се бори Иван. Скромен, тих и усмихнат 21 годишен млад мъж, Иван е прекрасен син, приятел, пример за хората на неговата възраст.
От откриването на заболяването до днес, Ванката премина през тежка операция, лъчетерапия и химиотерапия в България. Бори се мъжки и понесе сдържано всички трудности и болка. За месеците на лечение здравето му се влоши, докато стигна до етап, в които медицината ни тук се оказа безсилна.
Но надежда винаги има, а шанс за живот заслужава всеки! Светлина за Ванката дойде от клиника в Турция, където се намира в момента. Лекарите там вярват, че има възможност за лечение и подобряване на състоянието му. В рамките на няколко дни и след поредица от нови изследвания за Ванката вече има съставен план за лечение.
Опитът на всички ни ясно води към това, че за лечението в чуждата държава се изискват много средства. Първоначалната сумата, необходима за лечението, възлиза на близо 30 хиляди евро. И ако сумата за един човек, за едно обикновено българско семейство е непосилна, то за голяма група от добри хора не изглежда невъзможна. Именно това е идеята на тази страница и кампанията, която организираме. Търсим всеки добър човек, който би могъл да допринесе за събирането на парите за лечението на Иван.
На този етап Иван разполага единствено с дарителска сметка, която ще видите изписана в края на текста.
Едва ли има нужда да се напомня, че времето за което трябва да се съберат средствата е кратко. Разчитаме на всеки, който в това безценно време има възможност да дари така ценна надежда за здраве!
Заболяване: Spindle cell rabdomyosarkoma (WHO/IARC ICD – 0: 8912/3)
Болница в Турция: ANADOLU In Affiliation with JOHNS HOPKINS MEDICINE
Дарителска сметка в евро към ОББ:
BG79UBBS80021460522210
Титуляр: Иван Атанасов Михов